Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Spis æg på siden

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

Får De også ondt i hovedet af alle de buzz-ord, som hurtige typer bruger for at lyde unge? Pyha, så hold fast:

Lars Løkke har nedsat et »disruptionsråd«, som er noget med »omstilling«, »utidssvarende strukturer« og Udviklingen. I rådet er installeret en Kigge Hvid, virksomhedsdirektør, som fortæller, hvad det hele handler om. Og der musiceres på mange tangenter – fra det sandsigende »vi skal prøve at finde ud af, hvad det er for en fremtid, som vi overhovedet ikke kender.« Over det omkalfatrende: »Vi kan forvente, at alt det, vi kender til, det bliver anderledes i fremtiden.« Og til det kulinariske, hønse-genererede: »Vi skal simpelthen vænne os til, at den måde, vi spiser vores æg på om morgenen, som vi gør hver eneste dag. Kig på dit æg i morgen tidlig, og se, om du kan spise det på en anden måde. Det kan være, du kan spise det på siden.«

Tror De, at De kan spise Deres æg på siden? Så er De fremtidssikret. Velbekomme.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.