Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Special Air Service

Lars R Møller
Lars R Møller

Socialdemokratiets gruppeformand, Henrik Special Air Service Larsen, er partiets indpisker, men udgør også partiets analysekapacitet, der formulerer visionerne.

Han mener, at Danmark bør behandle asylansøgere, som man gør i Canada og Australien. Australien, som jo ligner Danmark til forveksling, modtager ingen uanmeldte asylansøgere. De bliver returneret. De, der modtages, anbringes på en ø, mens deres ansøgning behandles. Hvis de får asyl, sendes de til et land, hvor de kan bo, mens Australien dækker udgifterne.

Groft sagt ødelægger ikke gerne storslåede visioner, men der er altså nogle småting, der ikke passer til den danske situation. Især forudser Groft sagt problemer med at finde lande, der vil aftage de godkendte ansøgere selv for gode ord og betaling.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.