Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Som man tisser

Peter Kurrild-Klitgaard
Peter Kurrild-Klitgaard

Den årlige Distortion-destruktion af København med rituelle smadringer af biler, voldtægter, afbrændinger og universal-urinering fik den tidligere forkvinde for Mellemfolkeligt Samvirke og ditto SF-folketingsmedlem, Trine Pertou Mach, til at fare i flint på sin Facebook-profil. Særligt yngre kvinders tisseri på privat ejendom faldt hende for brystet: »Helt ærligt, unge kvinder i 20erne, er det den frigørelse, I er i stand til at udvise?«

Hvor skræmmende det end må virke, når man læser det, så er Deres Groft sagt aldeles enig med fr. Pertou Mach. Men lad os dog tilføje: Når venstrefløjen i snart et halvt århundrede har prædiket normernes opløsning, den private ejendomsrets afskaffelse, det borgerlige samfunds forkastelse, almendannelsens relativisering og den generelle kollektivisering og offentliggørelse af alt, der tidligere var privat, så skal man altså ikke være for overrasket, hvis der er nogen, der lytter og tager konsekvensen. Man ligger, som man selv har tisset.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.