Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Sofies spejl

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Sofie Carsten Nielsen fra de Radikale er godt knotten. Hun mener, at Danmark er det eneste land i verden, der højt og tydeligt siger, at man ikke kan regne med Danmark. Årsagen til denne bandbulle er, at et flertal i Folketinget har besluttet, at det er integrationsministeren, som fremover skal beslutte, hvor mange vi skal modtage af FNs kvoteflygtninge, der som bekendt er de svageste og mest udsatte. Hun giver nemlig ikke meget for integrationsministerens lyst til at modtage svage flygtninge. Groft sagt vil gerne opfordre til lidt stille refleksion. Hvis Sofie og hendes ligestillede ikke havde modtaget rigtig mange ressourcestærke flygtninge, der havde råd til at betale menneskesmuglerne, så havde vi måske haft plads til de svage. Måske skulle hun kigge i et spejl.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.