Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Socialistisk sminke

BMINTERN - Edith Thingstrup
BMINTERN - Edith Thingstrup

Den socialistiske revolution i Venezuela fortsætter ufortrødent, mens landet bryder sammen. Derfor siger Enhedslistens finansordfører, Pelle Dragsted, ikke længere så meget om sit lykkeland. Men Weekendavisen har spurgt Enhedslistens ulandsordfører, Christian Juhl, om han er enig i, at der ikke er nogen humanitær krise i Venezuela, og at ingen sulter. »Det kan jeg ikke vurdere, om er rigtigt,« svarer Juhl. »Humanitær krise er store ord. Det her kan løses gennem dialog.«

Når styret er socialistisk, skal kritikken fremføres gennem dialog. Som gammel Moskva-kommunist i DKP har Juhl nemlig øvelsen i at overse de mere fundamentale problemer i socialistisk undertrykkelse. Men hvor er det befriende, at han trods alt tør stille op til en snak om virkeliggjort socialisme. Enhedslistens kønne ansigter, Pernille Skipper, Stine Brix og Johanne Schmidt-Nielsen, gør det aldrig. De er ikke nyttige idioter, for de ved, hvad de gør. De er til gengæld nyttig sminke på den socialistiske revolutions råddenskab.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.