Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Socialister forgår

Edith Thingstrup
Edith Thingstrup

Et par socialdemokrater slår i Politiken et slag for to frihandelsaftaler, som EU forsøger at indgå med USA og Canada. Desværre er aftalerne blevet mødt med protester i Europa fra et sammenrend af venstreekstremister, ulands-NGO’er og forstokkede fagforeninger. »Vi ser derimod aftalerne som et anslag mod europæiske standarder inden for fødevarer, kemikalier, miljøet, arbejdstagerrettigheder – og som en trussel mod demokratiske processer,« svarer Steen Folke, rådsmedlem i den danske ulands-NGO, Mellemfolkeligt Samvirke.

Folke var engang MFer for Venstresocialisterne, der troede på et proletarisk rådsdemokrati. Så lidt råd er der stadig over ham. »I virkeligheden findes frihandel faktisk ikke. En meget stor del af verdenshandelen foregår inden for store multinationale koncerner,« fortsætter han. Næ hov, Steen Folke. Det er VS, der faktisk ikke findes. De opløste sig selv i 2013. Socialister forgår. Handel består. Vi skal jo have noget at spise.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.