Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Snip, snap, snude…

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

De røde kunne have givet den blå skatteminister Troels Lund Poulsen en næse, straks efter det kom frem, at der havde været uregelmæssigheder i håndteringen af Thorning-Kinnocks skattesag. Men hvorfor nøjes med at give blå Troels en næse, hvis man helt objektivt kan afsløre ham i magtmisbrug og lækage, så man kan føre en rigsretssag? Så derfor nedsatte man en kommission af jurister, der skulle afdække sandheden. Det gjorde den så. Men den sandhed, juristerne afdækkede, var den stik modsatte af det, som de røde havde håbet på. Blå Troels stod tilbage, renset for de fæle mistanker. Det var et svært slag for de røde at se blå Troels føre sig frem som en renskuret engel. Men værre var det, at kommissionsrapporten var blevet endnu et selvmål for de røde oveni det selvmål, det allerede var, at Thorning-Kinnock kørte til kanten med skattetænkning. Så var der én i rød lejr, der huskede, at politik er politæk, og at nøgtern jura er noget helt andet. Så nu ender blå Troels med alligevel at få den røde næse, som han lige så godt kunne have fået i begyndelsen. Snip, snap, snude, nu er historien ude.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.