Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Smart terrorværn

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Terroristen Omar Hamid El-Hussein har påført politiet en masse overarbejde, og politiet mangler nu 1.500 mand for at klare sine opgaver. Fejlen er, at man først udkommanderer alle mand, efter at terrormordene er sket, og efter terroristen er død. Groft sagt foreslår med sædvanlig ydmyghed og pragmatisme, at Kriminalforsorgen, kommunens sociale myndigheder og politiet bare løbende passer deres almindelige terrorforebyggende arbejde lidt bedre, så en type som Omar El-Hussein ikke kan løbe frit rundt trods blinkende røde lamper hos alle myndigheder og plaffe folk ned. Så fanger vi jo Omar’erne, inden de myrder, og slipper således for at sende alle styrkerne ud efter udåden, for at befolkningen ikke skal tro, at man ikke gør alt for at forebygge terror. Hvis alle løbende passer deres almindelige terrorforebyggende arbejde, kan politiet i Slagelse og andre steder øst for Storebælt bortset fra Bornholm straks trække alle mand hjem og begynde afspadseringen og høvle ned på sagsdyngerne og fange lokale tyveknægte.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.