Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Sladretasker

Claes Kastholm Hansen
Claes Kastholm Hansen

Har I hørt, snadrer den ene and, at Claus Hjort Frederiksen snart går af som finansminister? Ih, næh, er det sandt, snadrer den anden and. Ja, det er ganske vist, hvisker den første and, han er slidt op. Jamen, tænk sig, jubler den anden and, hvem siger det? jamen, det skriver Jarl Cordua på Altinget og Jesper Thobo-Carlsen i Politiken, siger den første and. Hvem er det? – Ja, de kaldes politiske kommentatorer, dvs sladretasker fra den journalistiske sladretaskegruppe på Christiansborg! Sladretaskegruppen? Jada, det er dem, hvis opgave det er at underholde os med sladder fra de politiske cirkler ligesom hofsladretaskerne i gamle dage, da Christiansborg var kongens slot. Ih, hvor spændende, men hvad bygger de rygtet på, ivrer den anden and. På seriøse sager, svarer den første and, nemlig at Hjort har skældt kommunerne ud og har undladt at ringe til Dansk Folkeparti, inden han sagde, at skattereform-forhandlingerne er udskudt! – Jamen, sådan gør han da tit, siger den anden and skuffet. Helt rigtigt, svarer den første and, men denne gang er det tegn på, at han er slidt op! – Hvorfor det? spørger den anden and. – Jo, for det har sladretaskerne besluttet, og så er det ganske vist.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.