Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Skynd Dem til Nyborg

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

Har De set Nyborg Slot? Et kongeslot fra 1170, hvor Danehoffet samledes, Erik Klippings håndfæstning blev underskrevet, og Margrete Is søn valgt til tronarving af Norge. Dette stykke kulturarv skal nu »fornyes« for den nette sum af 351 millioner kroner. Og der menes vitterligt forNYES. Arkitektfirmaet med det geometrisk klingende navn Cubo forestår ødelæggels..., undskyld, renoveringen, og at dømme efter tegningerne, bliver det i den grad kubisk. Firkanter hele vejen rundt, som et ørkenlandskab i MineCraft. På den måde vil den engang så skønne bygning kunne konkurrere i grimhed med selv de allerhæsligste kirker fra 1970erne. Klinisk renset for dekorerede flader og det venlige lys- og skyggespil, som kendetegnede arkitekturen, før den blev overtaget af dementorer.

Skynd Dem at se Nyborg Slot inden det dør!

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.