Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Skide smart, Sass!

»Der er egentlig kun to i S-gruppen, der har intellektuel kapacitet, frækhed, mod og kynisme nok til at være ophavsmand til den bog,« skriver Groft Sagts Klaus Kjøller.

Groft Sagts Klaus Kjøller har læst og analyseret "Den Hemmelige Socialdemokrat".
Groft Sagts Klaus Kjøller har læst og analyseret "Den Hemmelige Socialdemokrat".

Socialdemokraterne er på gruppemødet i dag nødt til at indse, at den fraværende Rasmus Prehn, som de alle sammen mistænker for at være den anonyme kilde til »Den hemmelige socialdemokrat«, simpelthen ikke er smart nok til den rolle.

Hvis det var ham, så ville han i dagene, siden bogen udkom, have fodret medierne med de steder i bogen, hvor han havde sørget for sit alibi.

Der er egentlig kun to i S-gruppen, der har intellektuel kapacitet, frækhed, mod og kynisme nok til at være ophavsmand til den bog. Det er Corydon og Sass. Da bogen hiver tæppet væk under Corydon og Thorning, er det indlysende, at kilden til »Den hemmelige socialdemokrat« er Sass. 

Og da det eneste interessante og nye i bogen er historien om, at Thorning og Corydon ventede med at PET-slagte Sass, indtil han havde forhandlet regeringsgrundlaget igennem i tårnet, skal bogen bidrage til, at de to ekspederes ad Helvede til.

Det uskyldige forfattergidsel Prehn bør nyde sin skiferie i Norge med familien. Mens Sass bør bombardere os med sine omhyggeligt forberedte alibi-citater fra bogen, som beviser, at det ikke er ham.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.