Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Skattemafiaen

Claes Kastholm Hansen
Claes Kastholm Hansen

Så vidt vides, har den italienske mafia ikke vundet indpas i Danmark. Det skyldes naturligvis, at markedet beherskes af en anden kriminel organisation, hvis aktiviteter slår verden med forundring og frygt. Nyeste afsløring: Det er gennem mange år lykkedes organisationen at omgå udbudsreglerne i EU, der ellers plager hver eneste offentlige organisation og kommune i Danmark. Af dagbladet Politiken fremgår, at organisationen gang på gang har fornyet sin kontrakt med IT-leverandøren CSC uden at sende entreprisen i udbud, selv om det drejer sig om et trecifret millionbeløb. Organisationen indrømmer nu i det sædvanlige bureaukratisk-mafiøse sprog, at »udbudsreglerne som udgangspunkt ikke har været fulgt«. Bemærk »som udgangspunkt«, totalt meningsløst i sammenhængen. Organisationen undskylder sig med, at dens capo di famiglia, dens godfather, der går under dæknavnet skattedirektør Jesper Rønnow, ikke er blevet orienteret om udbudsreglerne, da han fik kontraktforlængelsen forelagt til underskrift. En undskyldning, der er så ringe, at man må frygte for organisationens tilstand; både et tre års barn og Groft sagt ved, at tjenesteydelser og varekøb på selv små millionbeløb skal sendes i udbud.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.