Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Skatte.fortørnelse

Edith Thingstrup.
Edith Thingstrup.

Erhvervsorganisationen Dansk Industri foreslår at fjerne topskatten og hæve pensionsalderen. Alt sammen for at gøre det mere attraktivt at arbejde. Det kan de røde partier ikke lide. SFs formand, Pia Olsen Dyhr, er ligefrem »fortørnet« ifølge Berlingske.

»Dansk Industri lever i fortiden med det her evige fokus på erhvervslivets rammevilkår og troen på, at den eneste løsning på krisen er at udvide arbejdsudbuddet i en tid, hvor der er arbejdsløshed,« udtaler Olsen Dyhr. Hun har vist overset, at bruttoledigheden p.t. er nede på 4,3 procent, og at beskæftigelsen er »kraftigt stigende« ifølge Danmarks Statistik.

Da Pia Olsen Dyhr var minister, lagde hun stemmer til at udvide arbejdsudbuddet midt i en krise ved at sænke skatter og holde igen på offentlige ydelser.

Til lykke, Pia! Det virkede. Bare synd, du skammer dig over det.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.