Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Skats sisyfos-arbejde

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

 

Der er mange møgsager i Skat: skrottet IT-system, fejlbehæftede ejendomsvurderinger, 9,1 mia kr. udbetalt til udenlandske svindlere. Hvorfor skal Skat køres helt i sænk, før Skat kan blive godt igen? Det skal Skat, fordi vores almindelige modstand mod at betale skat, gør det let for politikere at score stemmer på at skære skat ned med »effektiviseringer«, bl.a. store IT-systemer, der påstås at kunne det hele. Det tror alle så på i nogle år, mens kaos breder sig bag lukkede døre. Først når tragi-komisk elendige IT-systemer er ved at lægge Skat i graven, råber medierne »Skandale«, og alle indser, at noget er galt. Og da der altid går flere år, før de tragi-komiske skandaler frembringer »lig på bordet« i medierne, så når Skat altså at køre i sænk, før nogen griber ind. Så ansætter man folk, som retter skaderne op. Indtil der igen falder så meget ro over Skat, at nye »effektiviseringer« og nye, store IT-systemer igen kører det hele i sænk, inden alt kan blive godt igen. Osv.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.