Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Skats rodehoved

Klaus Kjøller Groft
Klaus Kjøller Groft

Skat opgav at inddrive 80 milliarder kr. Og Politiken spurgte så skatteministeren: »Kan man også slutte, at det på en måde faktisk har kunnet betale sig ikke at betale sin gæld?« Svaret er ja. Men ikke for skatteminister Lauritzen: »Det kan man ikke sige. Der har været aktiv inddrivelse. Når vi ikke har haft en effektiv inddrivelse og haft IT-problemer, kan der være nogle, der kan have udnyttet det.« Skatteministerens forvrøvlede modsætning mellem »aktiv« og »effektiv inddrivelse« afslører, at kaos ikke kun hersker i skats IT-systemer, men at ragnarok råder i hovedet på Skats minister. Hemmeligheden bag Skats årelange kroniske rod kan være, at Lauritzen og tidligere skatteministre er ude af stand til at tænke klart og logisk. De giver så IT-systemerne skylden. Den går altså ikke længere, Lauritzen!

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.