Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Skats disruption

BMINTERN - Klaus Kjøller Groft
BMINTERN - Klaus Kjøller Groft

»Skat nedlægges«, skrev flere medier. Nonsens! Sandheden er, at først skjulte man ansvaret for skandalerne i Skat med lynhurtige ministerskift. Det var ikke nok. Så nu skjuler man ansvaret ved at omorganisere Skat i mange nye styrelser. Og alle ansvarlige er glade, for omorganiseringen understreger, at ingen ansatte eller ministre har svigtet. Skatteskandalerne er organisationens skyld. Skat havde organiseret sig selv forkert. Og nu skærer regeringen igennem og omorganiserer. Og regeringen udnytter genialt Skats selvpåførte krise til at udflytte de nye styrelser. Herved spredes de ca. 20 procent af de gamle medarbejdere, som flytter med, ud over hele landet, så de ikke igen samlet lader Skat køre sig selv i sænk. Disruption, dit navn er Skat!

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.