Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Skallesmækkeren

Klaus Kjøller Groft
Klaus Kjøller Groft

Iltre Zenia Stampe (R) har landets klareste profil som politikeren, der øser gavmildt af sine stærke følelser og sit privatliv i den politiske debat, når modstandere skal have det glatte lag for øjnene af hendes mange tusinde fans på Facebook. Men i Berlingske langfredag røbede Zenia Stampe så over to sider, at hun i virkeligheden er en yderst sart og frygtsom natur. Således havde hun på Folkemødet mødt en mand, som ikke vidste, hvem hun var, og derfor bad om hendes navn. Det havde rystet og skræmt hende. Da Groft sagt skælver ved tanken om at blive næste offer for Zenias splatter-vrede, tøver han ikke at forsvare hendes ret til ikke kun at bruge sit skallesmækkende raseri og sit flotte hår, men også sin mimoseagtige sarthed som middel til at lamme al modstand i debatten. Ja, selv rationelle argumenter skal være velkomne.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.