Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Skægget dame afløst

Groft sagt..

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Mere og mere tyder på, at integrationens fiasko i Danmark skyldes for megen snak og for lidt handling. Se nu bare Folketingets høring onsdag om »Bekæmpelse af radikalisering af muslimske miljøer i Danmark«. De to personer i landet, som gennem forskning og personlige erfaringer ved allermest om, hvordan radikaliseringen kan bekæmpes, fik lov at tale på høringen. Fint. Men til daglig arbejder forskeren, Tina Magaard, som lektor i »forretningsudvikling og teknologi« ved Aarhus Universitets afdeling i Herning. Og den tidligere radikaliserede imam, nu afradikaliserede Ahmed Akkari, er endt som isklump i Grønland, hvor han arbejder som lærer. Som man i gamle dage fremviste skæggede damer på dyrskuer, fremviser vi altså i dag eksperter i radikalisering på høringer i Folketinget. Skæggede damer optræder ikke mere på dyrskuer, fordi de i dag bliver mere og mere anerkendt som ét blandt mange køn. Men eksperter i radikalisering optræder stadig på Folketingets høringer som eksotiske eksistenser.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.