Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Sjællands tur

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Efter valget til regionerne tager Region Sjælland fat i at forbedre sundhedstilstanden for de sjællandske borgere. Da valget er overstået og dermed borgernes indflydelse, kan regionen uden bekymring indføre Sundhedsplatformen på de sjællandske sygehuse. Godt nok har defaitistiske læger og sygeplejersker i hovedstaden brokket sig over systemet, men det har heldigvis ikke haft betydning på beslutningen. Man er nemlig velforberedt på Sjælland og har indført dobbeltbemanding på sygehusene, så man kan håndtere de få problemer, der måtte opstå. Groft sagt kunne frygte, hvad der sker, når man opdager, at man ikke kan blive ved med dobbeltbemanding, men da der er fire år til næste valg, bekymrer det nok ikke nogen, måske lige med undtagelse af patienterne. Men de er jo heller ikke på valg.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.