Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Simple swimming

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Når Groft sagt har lyst til at bade i havet, tager han tøjet af, vader ud i vandet, og svømmer. Sådan har han gjort i årtier. Derfor var det en stor overraskelse i Berlingske lørdag at læse, hvor fint og indviklet det at gå i vandet har udviklet sig til at være i dag.

Det hedder nu »open sea swimming« og kræver en masse udstyr: farvede badehætter, briller og våddragt og en farvet svømmetaske til at varsko rutetrafikken til søs. Og medlemsskab af »Danish Open Water Swimming Association«.

Groft sagt har ved læsning af artiklen indset, at han i dag ikke bare kan gå i vandet. Det skal hedde noget særligt fint og fornemt på engelsk, især hvis man ikke ifører sig særligt udstyr. Så næste gang Groft sagt vader splitternøgen ud fra de danske kyster for vellystigt at tumle sig som en brølende hvalros og dykke som en blåhval med vandstråler stående ud af blåsthullet, sker det ikke som almindelig badegæst, men som udøver af idrætten »Simple Open Sea Swimming with Dangling Genitalia«.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.