Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Sikkerheden

Ulrik Høy Groft Sagt
Ulrik Høy Groft Sagt

At danske jøder er i mindretal blandt gammeldanskere, det siger sig selv. At de også er det blandt nydanskere, det kræver en forklaring. På 400 år voksede den jødiske befolkning i Danmark fra 0 til 7.000. På 40-50 år voksede den muslimske befolkning fra 0 til 300.000, heraf 30.000 palæstinensere. På verdensplan er der 14 millioner jøder og 1.400 millioner muslimer. Her er forholdet 1:100 i muslimsk favør, i Danmark 1:40. Med som sagt fire gange så mange danske palæstinensere som danske jøder. Derfor, netop derfor, skal der mange politifolk til at bevogte jødiske medborgere og deres hjem og institutioner. Det er IKKE mursten, der bevogtes, mine damer og herrer! Det er mennesker, og så kan man gøre sig tanker om det kedsommelige ved at holde vagt dagen lang og om natten med. Det kan sikkert varieres og gøres mere snildt end som så, men vær vis på, at slækker man på sikkerheden, så kan alt ske. Også det uhyrlige og meget værre end det, der skete for to år siden.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.