Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Sidste skrig fra Sverige

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

Er De klar til lidt mangekulturs-voldtægtsnyt fra vor store nabo mod nord, Sverige? Her vil man, i det indvandrertætte område Järva, installere ikke blot videoovervågning, men også mikrofoner, som kan opfange eksplosionslyde og skrig. Det sidstnævnte er formålstjenligt i forbindelse med de utallige voldtægter, som de svenske kvinder udsættes for i kølvandet på den humanitære stormagts åbne grænser.

Og vi ved godt, hvad næste skridt er. Det er, at den svenske venstrefløj, som er alt andet end Sverigedemokraterne, vil kræve kvindeskrig forbudt. Man kan allerede høre »eksperterne« i akademia udtale sig om det indlysende rigtige heri. Hvorfor? Fordi det jo er rendyrket racisme. Pøbelvælde og højreekstremisme. Kvindeskrig er hvid mikroaggression. En grov generalisering mod de stakkels skadevoldere som ekskluderes ved den nationalistiske og populistiske vokal-markering. Det må ophøre. Stop »hadet«, som de siger. Javist, det er snart sidste skrig i Sverige.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.