Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

SF og kulturarven

Claes Kastholm Hansen
Claes Kastholm Hansen

Som formand for SF slider Pia Olsen Dyhr hårdt for at tiltrække flere stemmer til den svindende skare, men ak, hendes parti ædes op af på den ene side af Uffe Elbæks Alternativet, på den anden af Johanne Schmidt-Nielsens Enhedslisten.

Nu forsøger Olsen Dyhr at høste lidt fremgang på nytårsskandalen i Köln og det truede natteliv i Thisted med et forslag om, at vi skal frasortere unge mænd blandt asylsøgerne til fordel for familier. Et håbløst forslag, der er i strid med alt muligt, inklusive den sunde fornuft.

Hvis Pia Olsen Dyhr ville skaffe sit parti effektiv fremgang, så overlod hun formandsposten til næstformand Mette Tovborg, der er en moderne SF-politiker af fineste karat. Mette Tovborg ville på et lødigt grundlag kunne forvise demagogen Johanne Schmidt-Nielsen til skammekrogen og gøre SF til en succes uden at skulle sno sig som Pia Olsen Dyhr, der altid kommer uheldigt af sted, fordi vælgerne mærker hensigten.

Man kan spørge, hvorfor netop Groft sagt ulejliger sig med dette utroligt kloge råd til SFs ledelse. Svaret ligger ligefor: Groft sagts kald er at styrke kulturarven.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.