Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Selskabstømning

Claes Kastholm Hansen
Claes Kastholm Hansen

Efter manges mening er Dansk Folkeparti i sine bestræbelser på at overtage Socialdemokraternes rolle på den politiske scene blevet så harmløst, at der er behov for et nyt parti, der virkelig går til makronerne i udlændingepolitikken og i forsvaret for de nationale værdier.

En opinionsundersøgelse viser, at 20 procent af de unge vil stemme på et sådant skarpt, nationalkonservativt parti, og i en diskussion på DR2s Deadline sidste weekend mente universitetslektor Søren Hviid Pedersen, at sådan et parti burde skabes.

Et mere operationelt råd er kommer fra statskundskabsprofessoren Palle Svensson (emer.), der i et læserbrev til Jyllands-Posten pegede på bøvlet med at starte et nyt parti og samle de 20.000 underskrifter, det kræver at anmelde det. I stedet skulle de nationalkonservative melde sig ind i Det Konservative Folkeparti for at overtage det, foreslog han: Hvis de bare var en 2-3 procent af den konservative medlemsskare på 12.000, kunne det sagtens lade sig gøre.

Pengeverdenens selskabstømmermetode anvendt på de Konservative! Den ligger lige til højrebenet. Eneste minus er naturligvis, at der ikke er nogle værdier at hente.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.