Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Samuelsens dag

Anders Samuelsen optrådte forleden en hel dag igennem på TV med et stur, stur balancenummer, hvor han både truede og så alligevel ikke truede med at vælte V-regeringen. Indholdet i de mange TV-indslag var nuancer i Samuelsens mimik og sproglige detaljer i hans svar, hvor seerne så skulle tolke på, hvor alvorligt han mente det. Og den slags er alle seere eksperter i. Derfor var alle indslagene vellykket politisk kommunikation, som var fuldt forståeligt for alle. Alligevel vil Groft sagt bønfalde Løkke om – næste gang han skal have Samuelsen til at makke ret – at tage en fortrolig snak med ham i enrum, hvor de som to forstandige, voksne personer med seriøse argumenter diskuterer sig frem til at indse, at det er nødvendigt. Så slipper vi for endnu en nytteløs dag med TV-indslag, hvor Samuelsen igen og igen beviser sin eksistens ved at puste sig op for i næste øjeblik at lade sig falde sammen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.