Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Så skal vi lide!

Eva Agnete Selsing
Eva Agnete Selsing

En dame har skrevet et debatindlæg til Politiken, og det er så flot, at vi også må dele indholdet her. Det handler om tidens store sublimeringsemne, nemlig vejret. Eller klimaet. Og så det med, at det skifter engang imellem. Dét vil indlægsforfatteren ikke finde sig i, og derfor skal vi alle sammen holde op med at spise kød. Hvilket giver totalt meget mening, selvfølgelig – men der er mere i det gode skriv. Der er nemlig også noget til flagellanterne, for det spørges klogt »hvordan lider DU for klimaet?« Et aldeles vedkommende spørgsmål, som vi ikke kan bruge nok energi på at besvare fyldestgørende. Skal det alligevel gøres kort, må svaret herfra lyde som følger: Vi danskere lider for eksempel ved ikke at spise 400 grams-bøffer hver dag. Lidelsesmission fuldført!

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.