Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Så kan vi lære det

Edith Thingstrup
Edith Thingstrup

Berlingskes udmærkede deltidsskribent, John Wagner, påpegede forleden det underlige i, at en radiovært i programmet Bagklog på P1 har sagt, at Trump forvandler Det Hvide Hus til »Gøgereden«. »DR bør til enhver tid tilstræbe neutralitet og folkeoplysning fremfor personlige udladninger,« skrev Wagner. DRs redaktionschef, Judith Skriver, afviser dette med stor patos: »Som i meget god satire eller i programmer med satiriske greb som dette er værtens rolle netop ikke at være neutral, men at sætte gang i debatten med skarpe og sjove, hårdt vinklede udfald, der sender gæsten i uforudsete retninger og skaber en helt anden samtale og nogle ofte overraskende tankespor. For slet ikke at tale om gode grin,« forklarer Skriver. »Vi følger sådan set bare med tiden og laver interessant radio – som Bagklog på P1s lyttertal i øvrigt demonstrerer,« fastslår hun i en replik. Ser man det. Er public service defineret ved et »godt grin« og mange lyttere? Måske. Lytterne er i hvert fald til grin for deres egne penge. Så kan vi lære det.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.