Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Så kan de lære det

Edith Thingstrup
Edith Thingstrup

Inger Støjberg offentliggør nu en liste over seks såkaldte hadprædikanter, som ikke vil få adgang til Danmark. Man genkender navnlig en række arabiske navne, såsom Kamal El-Mekki og Mohammad Rateb Abdalah Al-Nabulsi. Ikke at mange vidste, hvem de var i forvejen.

»Vi skal ikke lægge jord til hadprædikanter, der forsøger at omstyrte vort land,« skriver Støjberg på Facebook. »De vil blive afvist og sendt ud igen, hvis de forsøger at indtrænge i Danmark,« fortsætter hun (på en slags dårligt dansk, som er »indtrængt« i vores ellers så jævne sprog).

Af hensyn til den politiske korrekthed finder man også et enkelt vestligt klingende navn på listen over hadprædikanter, nemlig Terry Jones fra Florida, som vistnok engang har afbrændt en Koran, men som næppe aner, hvor Danmark ligger. Nu kan han måske lære det, og så har Støjberg trods alt gjort gavn med sit slag i luften. Lidt har også ret.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.