Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Roskilde, vær beredt!

BMINTERN - Klaus Kjøller Groft
BMINTERN - Klaus Kjøller Groft

 

I anledning af afslutningen af en gigantisk spejderlejr i Sønderjylland har flere medier sat svinestien efter Roskilde Festival i kontrast til de klinisk rensede arealer efter spejderlejren. Godt, for det viser, at dansk ungdom jo godt kan rydde op efter sig. Roskildefestivalen bør lære af spejderne: 1) væk med alkohol og stoffer, 2) tilmeldte til festivalen bør gennem vinter og forår hver uge mødes i mindre grupper og opbygge en Roskilde-korpsånd, træne i at tage duelighedstegn og træne i rejsning og nedtagning af telte, indøve almindelig disciplin og »Vær beredt!« Til Roskildes forsvar kan anføres, at hvis spejderne var mødt op uden anden forberedelse end en dyr billet og en ramme øl, så havde spejderlejren bagefter set værre ud end festivalen på grund af alt det efterladte tømmer.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.