Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Rohde keder sig

Edith Thingstrup.
Edith Thingstrup.

Nationalbanken forudser i sin seneste rapport, at der vil blive mangel på arbejdskraft i 2018. Men selv om der er 2,1 mio. danskere på overførsel, falder det ikke nationalbankdirektør Lars Rohde ind at opfordre til arbejdsmarkedsreformer. Ikke en snus om at fjerne resten af efterlønnen, udskyde folkepensionen, kræve lidt mere af folk på dagpenge, kontanthjælp osv. Næh nej.

»Fremadrettet ligger det største potentiale til at styrke arbejdsudbuddet i en øget integrationsindsats,« siger nationalbankdirektør Lars Rohde til finans.dk. Og hvordan skulle den så virke? Ved lavere ydelser? Flere tilskud? Lukkede grænser? Åbne grænser? Svaret blæser i vinden.

Hvorfor er Lars Rohde noget så kedeligt som leder af Danmarks Nationalbank? Den danske krone er jo bundet til euroen. Og det betyder, at Lars Rohde går og keder sig. Han har ikke noget fornuftigt at lave. Så derfor beskæftiger han sig med ufornuftige ting. Måske skulle have blive integrationsforsker i stedet. Så kunne han også selv blive klogere.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.