Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Rohde er tilbage

Edith Thingstrup.
Edith Thingstrup.

Nu havde vi lige glemt Jens Rohde. Jens Rohde? Ja, ham det løsgående missil, der forlod Venstre i vrede efter at have lavet rav i den i årevis. Jens Rohde, ham der nu er radikal og dermed partifælle med både ærkeradikaleren Zenia Stampe og eks-SFeren Ida Auken.

Jens Rohde har fået en idé, som har bragt ham i medierne igen: »Vi skulle måske overveje at pege på en statsminister af borgerlig eller liberal observans næste gang,« skriver han på Facebook – og med »vi« mener han måske de Radikale, eller måske er han såmænd bare stadig grebet af storhedsvanvid.

I skrivende stund har ingen i den radikale ledelse kommenteret Rohdes udsagn, der følger den klassiske fremgangsmåde »væk-opsigt-ved-at-være-på tværs i-dit-parti«.

Men i Venstre er ledelsen i panik: Åh nej, er Rohde på vej tilbage til os?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.