Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Rød front

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Groft sagt vil gerne ønske Københavns Kommunes borgere tillykke med det røde flertal. Vi kan se frem til, at driften af Danmarks hovedstad fortsætter som i de forgangne år. Vi kan glæde os over, at kommunens effektive integration vil fortsætte, hvor parallelsamfund ikke eksisterer, hvor fred og fordragelighed og respekt for anderledes troende respekteres, og hvor uenigheder løses ved fredelig dialog. Vi kan se frem til lydløse fester i bymidten, til genetablering af Middelalderbyen med hestevogne og græssende kreaturer på Åboulevarden. Skulle studerende og almindelige mennesker have vanskeligt ved at finde egnede boliger, så husk på at fire klokkefrøer ud fra et grønt synspunkt var vigtigere end 2.500 boliger. Tillykke med valget.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.