Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Ro eller Rohde

Klaus Kjøller: Rohde fortsætter sin kamp for at få den danske befolkning til at interessere sig lidt mere for EU ved hjælp af proceshistorier om sin person.

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Under Venstres landsmøde erobrede han således scenen i alle medier, da ledelsen satte ham på plads og aflyste hans kåring som spidskandidat på grund af en kronik, som de syntes var for EU-begejstret. Og nu får Rohde igen presse, fordi han er blevet opstillet som EU-kandidat i en nordjysk kreds og dermed (vistnok) afskriver sig positionen som mulig spidskandidat.

Rohde lykkes bedre end alle andre med at vedligeholde en markant offentlig profil, til trods for at han sidder i EU-parlamentet. Ikke fordi mange vælgere aner, hvad han udretter i parlamentet, men fordi han dygtigt forstår at fortælle videre på historien om underdoggens kamp mod ledelsen. Det er beklageligt, at Venstres ledelse åbenbart endnu ikke har indset, at Rohde rummer løsningen på, hvordan man får EU mere ind i dansk presse. Eller også har de indset, at prisen for mere EU i pressen er for høj. Og vælger derfor at hvile i fred med en ukendt spidskandidat fra EU-parlamentet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.