Du er logget ind

Din profil kan bruges på berlingske.dk, business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Revision

Ditlev Tamm: Sagen om hr. Kinnocks ikke-skattebetaling, kendt efter ægtefællen som »Helle Thorning Schmidts skattesag«, og hvad deraf fulgte, bliver formentlig dyr for skatteyderne, når advokater og undersøgelsesdommere m.v., leje af lokaler, kontorhold og andet personale og embedsmænds tid med at møde og forberede sig indregnes.

Ditlev Tamm
Ditlev Tamm

Og hertil kommer jo så skatten, der ikke blev betalt og statsministerens undladelse af at betale den skat, som hun skulle have betalt, hvis ikke skattevæsenet havde begået en fejl. Det gælder derfor for dem, som følger med, og som for længst har tabt troen på, at noget vigtigt kommer frem, om at få det bedste ud af de oplysninger, der efterhånden kommer frem. Hvem ville for eksempel have troet, at en simpel sag om, hvor mange dage en mand har opholdt sig i Danmark, kunne give anledning til sådanne lidenskaber, som vi på afhøringerne af de ansatte, kan forstå har præget sagsbehandlingen i Københavns skattevæsen? Det er nok værd at hæfte sig ved, for den, der i den tro, at vi har at gøre med et almindeligt bureaukrati, skulle indlade sig på en skattesag, og det er da også meget sjovt at vide, at hvis man har en hemmelighed, f. eks. om nogens seksuelle observans, så skal man sørge for at have den rigtige revisor og få den plantet i Skat i København, hvis man altså i virkeligheden vil sikre sig, at den på et eller andet tidspunkt når frem til BT.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.