Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Resistent Skat

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Sagen om Skats administrative nedprioritering af opfølgningen af tabte sager om ejendomsvurderinger viser, hvorfor kritiske medier er vores eneste beskyttelse mod Skats og andre monopolers hærgen. Kun takket være Politikens aktindsigt kommer sagen overhovedet frem. Skats direktør talte sidste weekend på begge TV-kanaler med held udenom fra sin pinseferie på Samsø. Senere fulgte skatteminister Benny Engelbrecht (S) udenomssnakken op med udtalelser, der lå helt på linje med direktørens. Samtidig havde hans informationsmedarbejdere i ministeriet fået et ministerlæserbrev i Jyllands-Posten, hvor Engelbrechts embedsmænd på ministerbrevpapiret skamroser sig selv og opfordrer Brian Mikkelsen (K) til ikke at svælge i enkeltsager, kalde Skat for en røverbutik og skælde embedsmænd ud for stasi-metoder. Hverken domstole eller skatteministeren kan altså tøjle Skats bedrevidende, politisk resistente embedsværk. Vores eneste middel mod Skat er derfor medier, som udstiller galskaben i det løbske monopol.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.