Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Regnefejl og valg

Lars R Møller
Lars R Møller

Ifølge Børsens politiske kommentator, Helle Ib, var en regnefejl i statistikken for for den økonomiske vækst formentlig skyld i, at Helle Thorning-Schmidts regering ikke genvandt regeringsmagten ved folketingsvalget i 2015. Helle Ib mener faktisk, at valgkampen foregik på et falsk grundlag, og hvis man havde haft de rigtige tal, så kunne det have rokket ved resultatet. Groft sagt er en anelse skeptisk, selvom det er en politisk kommentator, der udtaler sig. Det kan ikke afvises, at befolkningen måske havde set frem til 40 pct. billigere offentlig transport, en betalingsring eller gennemførelse af nogen af de talrige løfter, som Helle Thorning-Schmidt lancerede under den forrige valgkamp. Det eneste, man fik, var lovning på en god løsning i morgen. Og det fik man jo, da hun gik af.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.