Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Redaktørjammer

Claes Kastholm Hansen
Claes Kastholm Hansen

Per Michael Jespersen, socialdemokratisk debatredaktør på Politiken, har fundet på, at stadig flere danskere savner politikere med ideer og visioner. Man må tilgive debatredaktøren, at han ikke kan se ud over sin egen næsetip og derfor forveksler sit eget savn med danskernes. De fleste danskere drømmer antagelig om, at politikerne kan holde sig i ro, lade være med ustandselig at gøre opmærksom på sig selv og fare ud med ligegyldige reaktioner på alverdens ting, bare passe deres arbejde i al stilfærdighed og så sagligt og samvittighedsfuldt som muligt. Det er medierne, og her især debatredaktørerne, der savner politikere med ideer og visioner, for det giver dem stof til deres spalter. Især er det forståeligt, at debatredaktøren på Politiken maRtres af længsel, for debatstoffet på hans avis består efterhånden kun af jammerklager fra yngre kvinder af middelklassen, der konstant klynker selvretfærdigt over, hvor hårdt det er at være yngre kvinde af middelklassen, skønt de aldrig har haft det bedre end i dag.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.