Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Ramaskriget der udeblev

Henrik Dahl: »Der ligger en del viden om flystyrt rundt omkring. Indtil videre har vi bare ikke haft tid til at systematisere den. Og når vi så engang imellem alligevel udsender et påbud til luftfartsselskaberne typisk fordi en eller anden ildsjæl i vores organisation går op i den slags har vi hverken tid eller mandskab til at følge op«.

Henrik Dahl
Henrik Dahl

Man kan ikke rigtig forestille sig, at direktøren for Statens Luftfartsvæsen ville sige sådan til en landsdækkende avis. I hvert fald ikke, hvis han drømte om at beholde sit job og en dag gå af i nåde og med pension.

Så hvordan i alverden kan det kan gå til, at ramaskriget udebliver, når sundhedsminister Astrid Krag til Berlingske fredag siger: »Vi har faktisk allerede en del viden om, hvad det er for fejl, der fører til erstatning. Hvis man kan sætte mere systematisk ind over for dem, skulle vi gerne både kunne forhindre nogle lidelser blandt patienterne og undgå ærgerlige udgifter til erstatninger, som kunne være brugt bedre til behandlinger af høj kvalitet« er svært for denne groftsagt at forstå.

For at det bare skulle hænge sammen med, at hundrede forkullede lig på ét sted vækker for meget opsigt, mens et sivende tab af menneskeliv kan ignoreres og bortforklares: Så ilde har selv en groftsagt ikke lyst til at tænke om nogen af sine medborgere.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.