Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Ramadan ja, pinse nej

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

Det er så trist, at der er så lidt om ramadanen i danske medier. Det synes Birthe Kjær i Politiken, der jo er så glad for religion i det offentlige rum. Der burde være ligeså meget om denne måned, hvor Muhammed fik hele Koranen åbenbaret, som der er om julen, synes hende Kjær.

Der er dog håb for fremtiden. Det profeterer lektor Galal fra – og her kommer et langt ord – Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier ved Københavns Universitet. Om få år vil avisen være fyldt med spændende artikler om fasten, siger den tværkulturelle videnskabsmand. Altså muslimernes faste og ikke de kristnes. Naturligvis. Og nu kommer der en lille gætteleg: Hvor meget tror De, at den religionsåbne avis skrev om kirkens store fødselsdag: Pinsen? Svaret er givet på forhånd. Det rager dem en papand.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.