Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Råderet

BMINTERN BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN BMINTERN - Lars R Møller

Kommunernes Landsforening ønsker fuld råderet over de ansatte i folkeskolen. De skal holde op med at ryge i arbejdstiden, også selv om de arbejder hjemme. Der skal etableres et overvågningssystem for alle ansatte, hvilket formentlig kommer til at koste lidt skillinger, men der skal ske noget drastisk, så de ansattes rygning kan ryge og rejse. Det er nemlig usundt at ryge. Groft sagt bliver altid imponeret, når nogen fremsætter realistiske og visionære forslag, der minder lidt om de gode gamle dage i DDR. Groft sagt vil opfordre til, at systemet udbygges til også at omfatte indtagelse af flødekager og slige usunde spiser. Det er nemlig usundt at blive for tyk, hvorfor arbejdstiden selvfølgelig ikke skal anvendes til selvskadende adfærd.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.