Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Råberiet

Ulrik HÔøΩy Groft Sagt
Ulrik HÔøΩy Groft Sagt

Det er sært, at Søren Pind ikke kan aflæse sig selv. Han er totalt elitær og eksklusiv, begavet og følsom og følgelig træt af råberiet på de sociale medier. Pind mener sågar, at råberiet har nået et højdepunkt, et Zenith, og det er ligeså forskrækkeligt, som det er forfærdeligt, hvorfor vi ifølge Pind bør nedstige til større livsfylde i form af koncentration, fordybelse, sammenhæng, meningsfuldhed.

Mindfulness, tilføjer vi for egen regning, og når det forholder sig sådan og så åbenbart hæderligt og lødigt, så meld dig ind i naturen! Kære Søren Pind, meld dig ind i den jyske skov! Vend ryggen til alt det bras, du kommer fra. Man får sine københavnske sammenbrud, det er rituelt, det er stress, det er discount. Du kender din Kingo: forfængelighed, forgængelighed. Velkommen i den jyske skov!

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.