Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Rå Trumphygge

Klaus Kjøller Groft
Klaus Kjøller Groft

Flere partier havde forslag til, hvad Løkke skulle sige til Trump. På forsiden af Jyllands-Posten forleden foreslog Nick Hækkerup (S): »Han skal sige, at man skal passe på de værdier, som vi har bygget op sammen med amerikanerne i Vesteuropa.« Naser Khader (K): »Det er enormt vigtigt, at vi fortæller ham, at vi er udfordret af Putin.« Men forslagene er uden indhold, fordi det var umuligt for Løkke at sige det modsatte til Trump, f.eks. »Vi er ikke udfordret af Putin.« I hvert fald ikke uden omgående at blive fyret. Desuden har Trump op mod en halv snes konkurrerende hemmelige efterretningstjenester til at informere sig. Så uanset, hvad Løkke sagde til Trump ved deres møde, så vidste Trump allerede, hvad Løkke i virkeligheden mente. Løkke kunne derfor bare råhygge sig med Trump og smile overstadigt på fotografierne. Alt andet var uden betydning.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.