Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Putins satirekup

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Kernen i Putins styre er persondyrkelsen af Putin. Den er kun mulig, fordi han har afskaffet satire og kritik i landets store medier. Det er sket ved mord på udvalgte profilerede kritiske journalister, hvilket har tæmmet mediesystemet og gjort det let for Putin-støtter i det mafiaagtige, korrupte russiske system at besætte redaktionelle lederposter.

Dette har gjort det muligt for KGB-bureaukraten Putin at springe ud som macho-übermensch med nøgen overkrop, Hitler-annekteringer af landområder og løstsiddende atombomber.

Læren af Putin er, at man afskaffer demokrati ved at afskaffe satire og kritik i pressen. Men læren af Putin er så også, at man afskaffer ham som leder ved at forsyne befolkningen med satire og kritik, som piller ham ned. Vestens store dumhed angående Putin er, at man ikke forstod, at Krim-erobringen og alt det andet Putin-gak skulle være forebygget med et bombardement af russerne med lattervækkende Putin-satire, allerede da den første russiske journalist blev myrdet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.