Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Public service?

Deres Groft sagt misunder sjældent andre deres arbejde, men engang imellem kan den tanke dukke op, at det ikke altsammen kan være så svært. Som f. eks. at være den, der skal lægge TVs program en fredag aften som forleden. Kl. 21 på DR 1 kunne man se amerikansk action-komedie, klokken 22.50 amerikansk drama og kl. 00.25 igen amerikansk drama. TV 2 bragte James Bond kl. 21 og 23.15 en amerikansk thriller, DR 2 kl. 20 et amerikansk drama og en amerikansk thriller 23.05, Der var også noget dansk, f.eks. sidste års cirkusrevy og en times idiotisk underholdningsprogram, der hedder Klipfiskerne. Ingen skal komme og sige, at TV ikke den aften levede op til sit ry for ret konsekvent at forsømme det, man kalder kravet om public service, medmindre vi nu er kommet så langt ud, at dette begreb, hvad vi længe har haft en mistanke om, for en stor dels vedkommende opfyldes ved at udfylde den bedste sendetid med halvdårlige amerikanske film.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.