Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Propaganda-Politiken

Peter Kurrild-Klitgaard
Peter Kurrild-Klitgaard

Migranters seksuelle overgreb på kvinder i en række europæiske storbyer har fået sikringerne til at springe i hovederne på næsten alle dele af det politisk korrekte kommentariat, hvor man på samme tid har skullet balancere hensynet til at være pro-feministiske med at være pro-folkevandring fra Afrika og Mellemøsten. Det har ofte været morsomt, men ikke altid lige kønt.

Tag nu f.eks. Politikens faste blogger, musikeren Henrik Marstal, der til denne fine avis fortæller, at »indvandrermænds massevoldtægter af blonde, danske piger har siden 1980erne været højrefløjens skrækscenario nummer ét ved det multietniske samfund«, og at »nu lyder det som under krigen, hvor tyske myndigheder lavede propaganda om onde russere, der ville komme og voldtage alle tyske kvinder«. Umiddelbart kan Deres Groft sagt ikke lige huske f.eks. nogen fremtrædende borgerlige politikere, der har været særligt synligt optaget af netop dette »skrækscenario nummer ét«.

Til gengæld ved vi, at det er dokumenteret, at de fremrykkende sovjettropper faktisk brugte systematisk massevoldtægt som et bevidst redskab. At omkring to millioner tyske kvinder i alderen otte til 80 år blev voldtaget af russiske soldater – nogle op til 60-70 gange.

Det kan man naturligvis også affærdige som »propaganda«, men vi vil så tillade at minde om, at mens alle har ret til deres egen holdning, har de ikke ret til at opfinde deres egne fakta. Ikke engang selv om man er ansat hos Politiken.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.