Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Progressive CBS

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

Så er der progressivt nyt fra købmandsskolen med internationale prætentioner, CBS. Derude, hvor man læser mere venstreradikal sekundafilosofi end på RUC (men til gengæld ikke er klar over, at det er det, man læser). Her har man nu, i et anfald af kulturkomplekser, besluttet at overgå hippiepædagogerne i hippiehed og sløjfe karaktererne det første år. Måske det skyldes det der knaldsmarte »disruption«, som alle de edgy mennesker ude i kommunerne hele tiden taler om? Ach. Men i hvert fald: Ingen karakterer det første år. Og måske er det ikke så dumt, sådan imagemæssigt. Det er jo som med skoven og træerne: Hvis ingen får tal på, hvor ringe, niveauet på visse uddannelser er, så findes det ikke. Det lave niveau, altså. Det kan måske, for en stund, skjule, at man på CBS får 12 for at fabulere frit fra æggestokken over en halv sides pensum fra Hardt og Negris gymnasieroman »Imperiet«. Ssschhysh.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.