Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Professor ordgejl

Edith Thingstrup
Edith Thingstrup

Islam er ikke mere voldelig end kristendommen, mener professor Anders Klostergaard Petersen. Han henviser til nylige erfaringer med kristendom: »For mindre end 30 år siden så vi igen på europæisk grund og med henvisning til kristendom koncentrationslejre, systematiserede voldtægter og andre bestialske handlinger,« forklarer Klostergaard i Politikens kronik.

Virkelig? Med henvisning til kristendom? Sagde serbiske krigsforbrydere: Jeg voldtager dig i Jesu Kristi navn? Sagde kroatiske krigsforbrydere: Jeg henretter dig, fordi det vil berede min vej til Gud i Paradis, hvor med venner i lys jeg skal tale med ham, jeg myrdede?

En ting er, at Klostergaard mangler kendskab til profeten Muhammeds ønske om at underlægge sig verden med magt, som den krigsherre, han var. Noget andet er, at en »professor MSO« som Anders Klostergaard kender så lidt til såvel moderne historie som til Jesu forkyndelse. Professor MSO. Det må stå for professor med særlig ordgejl.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.