Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Privatisering

Edith Thingstrup
Edith Thingstrup

Tidligere fødselschef på Rigshospitalet, Morten Hedegaard, forlod sidste år Rigshospitalet i protest over forholdene på fødegangen. I sin tid på hospitalet var han bl.a. fødselslæge ved alle kronprinsesse Mary og prinsesse Maries fødsler.

Hedegaards farvel vakte en stor debat om, hvor forfærdeligt det går på Region Hovedstadens hospitaler. Hvem har skylden? Regionen, som er sygehusejer, og som hellere vil bruge penge på administration? Eller regeringen, som kræver effektiviseringer af sygehusene samtidig med, at den til stadighed sender flere milliarder til sundhedsvæsenet? Svaret blæser i vinden, alt imens skattekronerne forsvinder i den offentlige planøkonomi. Men Morten Hedegaard har gjort det rigtige. Nu har han åbnet en privat klinik på Østerbro i København. Hvis ikke politikerne kan finde ud af at privatisere for at redde sundheden i Danmark, kan de tidligere ansatte heldigvis godt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.