Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Prioritering

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Bandekrigen raser på Nørrebro. Vi er endnu ikke gået over til gadekampe. Politikere beroliges dog af rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg, der selv mener, at han har ressourcer nok til at håndtere situationen. Når selveste chefen siger sådan, så kan vi forstå det. Groft sagt forstår imidlertid ikke de politikere, der brokker sig over, at politiet ikke har tid til at tage sig af tyverier, lette voldssager og forebyggende arbejde. De to ting hænger nemlig sammen. Det kaldes på moderne sprog prioritering. Det er noget, politiet gør, når der ikke er nok ressourcer til at reagere på alle de politiske krav, der fyger dem om ørerne. En staldfidus er at ansætte flere politifolk, men fra en beslutning tages, til den virker, går der nogle år. Indtil da må de nøjes med at brokke sig.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.