Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Prinsens presseansvar

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Cirkusplakaterne i Varde blev pillet ned trods cirkusdirektørens protester. Det skete af hensyn til sikkerheden under Dronningens karettur lørdag.

Hærens paradetrænede heste kunne efter myndighedernes vurdering blive så skræmt over plakaterne, at der kunne udbryde kaos med løbske heste i Vardes gader. Men de 48 heste havde allerede fredag opholdt sig i byen i nogen tid og trænet i ruten med plakater to gange uden tumulter. Så det står klart, at den absurde historie om plakaterne udelukkende skyldes, at medierne ikke ved, hvad de ellers skal skrive om, når vor dronning besøger Varde.

Når prins Henrik ikke er med, bliver billederne ofte meget kedelige, og ingen tror på, at der sker noget uforudset. Det skaber desperation i dansk presse, som giver sig udslag i indholdsløse historier.

Prinsen bør derfor snarest antyde over for dansk presse, at han muligvis vil lade sig se på sommerens togt, så pressen kan fyldes af meningsfulde gisninger om, hvorvidt det vil ske i Varde.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.